Ideeën, klachten of opmerkingen?


Heeft u een idee? Of opmerkingen voor verbeteringen? Dat horen wij graag van U!
Immers, door naar uw opmerkingen en/of suggesties te luisteren kunnen wij proberen onze service naar onze klanten te verbeteren en/of onze diensten uit te breiden. Heeft u een idee of een opmerking? Neem dan contact met Jan-Cor Ottjes, hij zal graag naar u luisteren om uw ideeëen te bespreken. Heeft u een goed idee, laat het ons weten, wij belonen u graag met een extra korting bij uw bestelling.


Klachten
Heeft u een klacht? Over één van onze producten of bent u niet tevreden met de informatie of misschien zelfs te weinig informatie? Ook dat horen horen wij graag van U! Want wij willen dat u tevreden bent met onze producten zodat u tijdens de koffie of het biertje tegen uw buurman kunt zeggen "ze hebben het goed opgelost, goede service van RTS Holland". Immers, door naar uw klachten, opmerkingen en/of suggesties te luisteren kunnen wij proberen onze producten te verbeteren en onze servicediensten uit te breiden. Schroom niet om contact op te nemen met Jan-Cor Ottjes, hij zal graag naar u luisteren en zo snel mogelijk oplossen. Hiermee kunnen wij misverstanden voorkomen voordat het problemen kunnen worden.


Toch een geschil?
Komt u er met ons niet uit dan kunt u altijd terecht bij het Europese ODR Platform. Met dit platform wil de Europese Commissie het consumentenvertrouwen vergroten en zorgt voor overzicht en biedt eenvoudig toegang tot de verschillende nationale geschillen commissies in Europa. U vindt het platform via deze link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. In ieder geval doen wij er alles aan en hopen dat het niet zo ver hoeft te komen.

 

© 2011 - 2021 offroadbanden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel