Menu

De perfecte extreme 4x4 off-road banden voor het extreem zware werk tijdens heftig offroad, trial en challenge. Overal ter wereld kom je ze tegen. Bijvoorbeeld in de Rainforest Challenge, Berlijn Breslau, Kroatie Trophy en Exide Challenge worden ze gebruikt. Dichter bij huis in Furstenau Duitsland of Hesdin Frankrijken Sclayn in België zijn dit perfecte banden.

Banden met een richtingsgebonden profiel met stevige uitstekende nokken die zorgen voor extreem goede grip zelfs bij lage bandenspanning. Het agressieve loopvlak zorgt voor goede tractie en handling in alle extreme situaties. De extreme kammen op de hoeken houden het profiel schoon en geven enorme tractie zelfs in de zwaarste klei.

Op deze pagina vindt u alle merken die het soortgelijke profiel hebben als de simex extreme. Dus niet het originele merk simex omdat het officieel niet meer in Europa verkocht mag worden. Een aantal jaren geleden is door Brussel besloten dat alle banden die in Europa verkocht worden aan opgelegde reglementen zoals PAC en REACH moeten voldoen.

 

Sorteer op
Terrain-Voordelen-2016-23
© 2011 - 2020 offroadbanden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel