VERZENDEN
Wij maken gebruik van de pakketdiensten van DPD. Onze ervaringen met DPD zijn zeer goed en geeft  - U en ons -  veel vertrouwen dat het pakket op de juiste manier binnen de afgesproken tijd bij u wordt afgeleverd. De kosten voor het verzenden van één band binnen Nederland zijn slechts € 10 euro, binnen België en Duitsland kost het verzenden van één band slechts € 14 euro.

Afhankelijk van het gewicht en/of aantal gelden voor onderdelen en binnenbanden andere voorwaarden. Bij grote aantallen binnenbanden kunnen deze gratis worden verzonden binnen Nederland, België en Duitsland. Over het algemeen geldt dat binnenbanden geheel kostenloos worden verzonden wanneer u tien of meer stuks koopt.

De voordelen van de DPD Pakketdienst:

  • Uw pakket standaard verzekerd tot € 520,00
  • Paketten worden aangetekend geleverd volgens de hoogste standaarden
  • Track & Trace van uw pakket via Internet: www.dpd.nl
  • Standaard looptijd binnen Nederland meestal 1 werkdag
  • Standaard looptijd binnen Europa meestal binnen 2-5 werkdagen

Wij verzenden bijna alle banden via de DPD Pakketdienst. *Echter, er zijn bepaalde banden die qua gewicht en/of afmetingen niet via een pakketdienst kunnen worden verstuurd. Daarvoor regelen wij transport met pallet. De kosten hiervan worden berekend volgens onderstaande tabel. 

ONTVANGEN
Ja, u dient wel thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Indien u niet thuis bent kunt u het pakket in ontvangst laten nemen door de buren. Ook is het mogelijk dat de pakketten op een bepaalde plek worden achtergelaten. Echter, dit is geheel voor uw eigen risico.

AFHALEN
U kunt de producten ook bij ons thuis afhalen tegen contante betaling. Wij hebben (nog) geen PIN apparaat dus u dient wel contant geld mee te brengen. Wanneer u bij ons wilt afhalen bel ons en dan maken wij een afspraak (tel: 0598-612558). In overleg kunnen producten ook in het weekend of in de avonduren worden gehaald.

PALLET TRANSPORT
Vooral de grotere en brede banden, bijvoorbeeld 35", zijn zo groot, breed en zwaar dat ze niet door een pakketdienst kunnen worden getransporteerd. Daarvoor hebben wij met diverse bedrijven afspraken gemaakt om de banden toch zo snel mogelijk en op de juiste manier bij u te laten afleveren. De kosten hiervan worden apart vermeld tijdens het betalingsproces in de winkelwagen. In de meeste gevallen berekend het systeem automatisch de transportprijzen. Indien uw postcode of afleveradres niet wordt vermeld neemt u dan contact met ons op. Hieronder een overzicht van de prijzen:

KOSTEN TABEL

 

© 2011 - 2021 offroadbanden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel