OFFROADBANDEN.COM presenteert U Big Rock-banden - voor wie op zoek is naar iets groters en geschikt zijn voor echt serieuze competitiegebruik in offroad-racing. 

Dit is een hardcore competitieband dat op het eerste gezicht vaag lijkt op de immer populaire Creepy Crawler, maar heeft een directioneel loopvlak met een drietraps nokontwerp met een complexere centrale sectie om het hanteren op snelheid op gladdere oppervlakken te vergemakkelijken. De nokken zelf hebben een scherp, gebogen ontwerp voor het vastgrijpen aan rotsranden, en een snijbestendige compound met extra veerkrachtige koorden helpt het ergste te voorkomen als de rotsranden proberen terug te vechten. Dankzij hun asymmetrische profiel zijn deze banden gewoon thuis offroad over rock of racen langs snelle tracks. Hun 6-laags ontwerp biedt uitzonderlijke sterkte en vervorming. Wat is een beter bewijs dan het behalen van de 1e en 2e plek in het Ultra4 Europe kampioenschap?

Het beste van alles, de Big Rock is verkrijgbaar in twee grote maten: 37x12.50R17 en 40x13.50R17. Dus niet voor je SUV truck, maar voor je terreinmonster als je van plan bent om de rotsen te trotseren in de King of the Valleys van dit jaar, zijn ze misschien wel jouw ding.

 

Sorteer op
© 2011 - 2021 offroadbanden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel