TOEPASSINGEN

Heeft u vervoer dat mobiel moet zijn op gladde ondergronden? RTS Holland levert spikes voor alle soorten kleine en grote voertuigen, 4x4 off-road SUV, ATV UTV quads, landbouwmachines zoals (mini)tractoren, (mini)shovels, crossmotoren, motoren voor enduro, mountainbikes, werkschoenen klompen laarzen, etcetera. Hieronder vindt u een schema met richtlijnen zodat u eenvoudig kunt zien welke spikes U het beste kunt kiezen. (klik op de foto voor een vergroting)

 

Quads / UTV's
De UTV (ook wel ATV of Quad) genoemd wordt steeds meer gebruikt voor specifieke taken. Het relatief lage gewicht met een hoog vermogen maakt de quad erg geschikt voor offroadtoepassingen. Banden met grover profiel zorgen voor goede tractie terwijl 4 wielen het voortuig relatief stabiel houden
Niet alleen voor banden

Schoenen / Laarzen
Spikes zijn ook geschikt voor werkschoenen, klompen en laarzen. Wanneer u regelmatig of langdurig op sneeuw of ijs loopt is de extra grip van spikes erg praktisch. Ook worden spikes toegepast in laarzen bij (zee)vissen vanaf strekdammen. Spikes voor schoenen en laarzen worden geleverd in een set van 16 spikes. Als de extra grip van de spikes niet meer nodig is dan zijn de spikes eenvoudig te verwijderen. Ook zijn de spikes herbruikbaar.

Terrain-Voordelen-2016-23
© 2011 - 2020 offroadbanden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel