Voor u iets bestelt wilt u uiteraard graag weten wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Wij geven daarom bij elk product een indicatie van de levertijd aan. Deze indicatie stellen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week vast op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Het grootste gedeelte van onze producten hebben wij voorradig in één van onze magazijnen. De levertijden zijn dan ook snel, doorgaans 2 tot 5 dagen. In alle gevallen zijn wij afhankelijk van de snelheid van onze bezorgers. In 95% van de gevallen maken zij de beloofde levertijd waar maar het is geen garantie. Rond landelijke feestdagen worden bestellingen (gemiddeld) 1 werkdag later dan normaal bezorgd.

Heeft u haast omdat uw band kapot of lek is geraakt? Of heeft u wedstrijden en vergeten de juiste banden te bestellen? Neem dan van te voren contact met ons op, u kunt ons daarvoor bellen of mailen en wij proberen te achterhalen hoe snel u uw bestelling op het gewenste afleveradres kunt hebben. U kunt er zeker van zijn dat wij al het mogelijke doen om u zo snel mogelijk te leveren !! Duurt het U te lang, neem dan contact met ons op, dan gaan wij kijken of er andere mogelijkheden zijn.

Heeft u hele grote, brede of speciale offroadbanden bestelt?
Sommige van deze Off-Road SUV 4x4 banden hebben een speciale maat en/of een speciaal profiel en/of zijn retread banden. Wanneer deze niet bij ons in voorraad zijn geldt hiervoor een andere levertijd, die is afhankelijk van het aanbod van de fabriek en/of de beschikbaarheid van karkassen. De levertijden die in de webshop staan worden meestal gehaald maar het kan voorkomen dat er een iets langere levertijd voor geldt.

Hoe dan ook, U kunt er zeker van zijn dat wij al het mogelijke doen om de bestelde producten zo snel mogelijk te leveren.

 

© 2011 - 2021 offroadbanden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel