All Terrain banden zijn autobanden voor alle terreinen. Ze zijn ontworpen om voertuigen extra grip en stabiliteit te geven in de meeste omstandigheden, waaronder normale asfaltwegen, zelfs zandige en stoffige wegen, natte grasvelden, modderige wegen en zelfs diepe sneeuw. AT banden presteren goed op de openbare weg en in het terrein. Zeer geschikt voor mensen die met hun 4x4 of SUV nog wel eens de berm in moeten, een weiland of grasland moeten betreden. Vaak met aanhanger of trailer maar toch het merendeel op asfalt rijden. Over het algemeen geeft hij 50% on-road / 50% offroad gebruik, een band voor alle seizoenen en elk terrein. Het is ook de meest populaire bandenkeuze voor je 4x4 SUV.


De All-Terrain band is er in vele varianten waaronder het zeer populaire BF Goodrich T/A KO2, Radar Renegade AT-5, Nitto Dura Grappler, General Grabber AT, Cooper Discoverer AT3, Cooper Discoverer ATR, Hercules Premier AT, Maxxis AT, Cooper Zeon LTZ en vele anderen.

Het loopvlakpatroon en het rubber materiaal dat voor dit type banden wordt gebruikt, verschillen van merk tot merk maar zijn ontworpen om hetzelfde werk te doen, namelijk om extra grip en grip te bieden op stoffige of modderige wegen, vooral in natte omstandigheden en over losse rots en grind. BF Goodrich is één van de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige terreinbanden, net als Cooper en General. Radar tyres maakt een hele goede All-Terrain band - de Radar Renegade AT-5 - en wordt gezien als opvolger van de immens populaire Cooper Zeon LTZ, die niet meer geproduceerd wordt.

De Ziarelli Cruiser All-Terrain is het populaire alternatief voor de budgetmarkt. Dit retread merk heeft een uitstekende grip en met een hoogwaardige productielijn brengt Ziarelli met de Cruiser een stukje schoonheid in de handen van alle 4x4- en SUV-bezitters als een betaalbare keuze. App +31654235106 voor meer advies.

© 2011 - 2021 offroadbanden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel