Offroadbanden zijn er in ongelofelijk veel maten, profielen, voor op de weg of in het terrein. Daarbij horen ook de juiste offroadVELGEN. Velgen maken een groot verschil in het rijgedrag en prestaties van uw 4×4 en ook het uiterlijk van uw terreinwagen.

Een eenvoudige auto kan met een paar mooie velgen in één keer een strakke auto worden. Dit in combinatie met de banden natuurlijk, want een mooi wiel is niets zonder goede band. Off-road-velgen zijn er van 15 inch tot wel 24 inch, van eenvoudig zwart staal tot glimmend chrome lichtmetaal. 

Staal is eenvoudig en heeft een klassieke uitstraling. Bovendien is staal vaak iets voordeliger en eventueel met een hamer te richten wanneer je in de Sahara vertoeft. Stalen velgen worden vaak gebruikt als 2e set met bijvoorbeeld modderbanden.

Lichtmetalen wielen zijn mooi en functioneel, met soms een betere wegligging maar vooral een mooi gezicht en vaak ook nog makkelijker te reinigen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Ik kan dan ook niet alle wielen van de wereld hier op de site zetten, maar hier heb ik een kleine selectie gemaakt uit de beste wielen, het meest gekozen.

Om de keuze wat gemakkelijker te maken kun je klikken op de button voor direct de juiste velgmaat.​

Kom je er niet uit? Ik help je graag via WhatsApp +31654235106

© 2011 - 2021 offroadbanden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel