Niet zomaar de meest verkochte verf op de markt

Tover zonder moeite praktisch elk materiaal of project om in een duurzaam, krasbestendig, waterdicht en kleurvast oppervlak waar je nog jaren van kan genieten. Maak indruk op jezelf en anderen door het gebruik van RAPTOR LINER verf en zorg voor een veel langer tweede leven van je project.

Raptor Liner beroemd voor zijn enorm sterke en duurzame werking

Bovendien beschermt RAPTOR Liner ongeloofelijk goed tegen roest, corrossie, zout, vochtigheid en hoge tempearaturen. Geef je bestaande lak of project een tweede leven in een handomdraai. Populair bij terreinwagens waarbij het voertuig intensief wordt gebruikt. Door zijn urethaan basis is RAPTOR Liner ook UV-bestendig, zwart blijft zwart, beloofd! RAPTOR Liner coating neemt geen vuil want er zijn geen porien in zijn afwerking. En het beste: eenvoudig te wassen met een zeemvel of spons.

Eenvoudig in gebruik op praktisch elke ondergrond

RAPTOR Liner is enorm eenvoudig aan te brengen door zijn Fill-SHAKE-SHOOT methode. Gewoon de bijgeleverde verharder in de bus gieten, goed opschudden (± 2 minuten) op je spuitpistool schroeven en aanbrengen. Door zijn harde en waterdichte hechting op ondere andere geverd metaal, blank metaal, hout, cement, baksteen, kunststof, platiek en vele andere, krijg je als het ware een krasbestendige laag die jaren meegaat.

 

Sorteer op
  • Raptor Liner 4 liter zwart
    Raptor Liner 4 liter zwart
    € 129,00
  • géén afbeelding beschikbaar

    Raptor Liner 4 liter kleurbaar / tintable
    € 129,00
© 2011 - 2021 offroadbanden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel